Szakmai gyakorlat az Új Palócország Egyesületnél

Sok szempontból jelenthet előnyt pályakezdőként, ha ténylegesen és hasznosan töltöd el kötelező szakmai gyakorlatod. Azoknak a fiataloknak, akik a főiskolai tanulmányaik alatt vagy akár annak megkezdése előtt tudatosan szervezik a karrierjüket már munkaszerződésük lehet diplomájuk kézhezvételekor. A gyakornoki idő akár munkapróbaként is felfogható, hiszen a gyakornok számos képessége megmutatkozik a vállalatnál eltöltött idő alatt, mely egy munkaszerződés aláírásához is vezethet.


Egy pályakezdő önéletrajzában megkülönböztető erővel bírnak a különböző gyakornoki helyeken szerzett munkatapasztalatok és elvégzett feladatok. Nem kizárólag a kiválasztás folyamatában jelent majd előnyt az effektíven elvégzett munka, ugyanis mikor ténylegesen elkezdesz dolgozni, érezni fogod a megszerzett tudás számos előnyét.


Az Új Palócország Egyesület kiemelten fontosnak tartja a helyi fiatalok megtartását. Céljaink között szerepel, hogy a térségből származó fiatal generáció tanulmányai elvégzését követően a térség munkaerőpiacát gazdagítsa tudásával és tapasztalataival, ehhez kívánunk segítséget nyújtani gyakornoki programunk elindításával.

UPE-toborzo.jpg

Számos területen szerezhetsz tapasztalatot az Új Palócország Egyesületnél. Nálunk érdemi munkát tudsz végezni és beleláthatsz különböző munkafolyamatokba. Lehetőséget adunk rá, hogy megértsd az egész működési folyamatot és kivedd a részed céljaink elérésében. Amennyiben más területen szeretnél elhelyezkedni vagy egy nagyobb cég életére szeretnél rálátást kapni, akkor is keress minket bizalommal, segítünk megtalálni a számodra tökéletes gyakorlati helyet Salgótarjánban!

Dolgozz az Új Palócország Egyesületnél vagy kérj tőlünk segítséget, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb szakmai gyarkolati helyet Salgótarjánban vagy térségében!


Elérhetőségeink:
3100 Salgótarján, Mérleg út 2. (Civil Közösségek háza)
info@ujpalocorszag.hu
Tel.: 0620/ 407-20-88


Legfrissebb információk
  • Civil Díj 2018 – Legígéretesebb új szervezetAz Új Palócország Egyesület a Civil Díj 2018-as pályázat döntősei közé került a ’Legígéretesebb új szervezet’ kategóriában. A NIOK Alapítvány a program keretében olyan kezdeményezéseket, projekteket, programokat díjaz, amelyek újszerű megközelítést alkalmazva kiemelkedő eredményeket értek el.
  • Vujity Tvrko előadás és kávéházi beszélgetés SalgótarjánbanCsütörtök este teltház előtt zajlott Vujity Tvrtko első salgótarjáni előadása, Túl minden határon címmel. A közönség köszöntésekor Tvrtko azt kérte, hogy az időutazás végén csak az tapsoljon, aki erősebbnek érzi magát, a lehengerlő két órát követően a közönség álló tapssal köszönte meg az erőt, amit kapott.
  • Pályaválasztás, pályaorientáció az Új Palócország EgyesületnélAz Emberi Erőforrások Minisztériumának köszönhetően 2018. januárjától Diákklubunk keretében már színvonalas rendezvényeket, előadásokat, workshopokat is kínálunk tagjainknak. 2018. 01. 26-án tartottuk meg első rendezvényünket Pályaválasztás, pályaorientáció címmel.
  • Sikeres egyeztetések a 2018. évre vonatkozóanKarácsony közeledtével sem tétlenkedtünk, december 19-én az Emberi Erőforrások Minisztériumában és a Nemzetgazdasági Minisztériumban jártunk.
  • I. Karrierbörze Salgótarjánban2017.11.16-án került megrendezésre az első komplex Karrierbörze, Salgótarjánban. A rendezvényre elsősorban azokat vártuk, akik pályaválasztás előtt állnak, illetve fontosnak tartják a helyi lehetőségek megismerését és tudatosan szeretnék tervezni jövőjüket.
  • Pindroch Csaba lett egyesületünk arcaÖrömmel jelentjük be, hogy Pindorch Csaba, salgótarjáni származású színművész miután megismerte egyesületünk céljait és tevékenységét, tegnapi napon az Új Palócország Egyesület arca lett.
  • Vujity Tvrtko ...Túl minden határon…Új Palócország Egyesület és Zombori Kitti szervezésében hozzánk is ellátogat, Vujity Tvrtko nagy sikerű motivációs előadása. 2018. február 8-án Salgótarjánban, A József Attila Művelődési és Konferencia Központban lebilincselően izgalmas est várható, a Föld körül. Az év motivációs előadása rengeteg nevetéssel, még több kalanddal és a legyőzhetetlen erővel. Egy este, ami felemel és sokkal erősebbé tesz! Egy este, amit soha nem fog elfelejteni!
  • Fejleszd magad! Légy profi a munkaerőpiacon!A Tesco "Ön választ, mi segítünk" programján elnyert pályázat keretin belül megvalósuló "Fejleszd magad! Légy profi a munkaerőpiacon!" önfejlesztő foglalkozások hamarosan indulnak.
  • Interjú Deák Attilával az Új Palócország Egyesület elnökévelÓriási szükség van Salgótarjánban és Nógrád megyében arra, hogy beinduljon a kommunikáció a helyi piaci szereplők között.
  • Ébresztő emberek, elmennek a fiatalok!Az Új Palócország Egyesület, A Háztartások Foglalkoztatásáért Alapítvány „Civil staféta”című projektjével együttműködve hat középiskolában/gimnáziumban, összesen 16 előadást tartott az elmúlt pár hét során. Fontosnak tartjuk a fiatalok igényeinek és gondolkodásmódjának megismerését, hiszen nélkülük nincs jövője Salgótarjánnak. A rendkívüli osztályfőnöki órák keretében összesen 584 kérdőív került kitöltésre, melyek eredménye az alábbi elemzésben olvasható.
Fontosabb témák